Fizetés és szállítás

 Kiszállítást kizárólag Budapesten és Budapest 30km -es körzetében vállalunk!

Személyes átvétel, előre egyeztetett időpontban: Budafoki út 183 2. emelet 201 ajtó (Rent183) irodaház.

Autóval behajtás: Barázda utca 44. Pyro-Spark Kft

Tűzijáték webáruházunkban a pirotechnikai termékek széles palettáját találja kedvező árakon. Webáruházunk egész évben működik. Kínálatunkban tűzijáték telepek, rakéták, római gyertyák és színes füstök is megtalálhatók. A megfelelő termékek kiválasztásában, felhasználási kérdésekben pirotechnikus szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

 Megtisztelő bizalmukat megköszönve bízunk benne, hogy termékeinkben örömüket lelik.

 Szállítási Információk:

Minimum rendelési érték kiszállítás esetén: 10.000 Ft

Szállítás módjai: Postai úton, csomagküldő szolgálattal történő kiszállításra, csomagátvételi pontokra történő kiszállításra a hatályos jogszabályok értelmében nincs lehetőség. A megvásárolni kívánt termékek kiszállítását cégünk saját szervezésben, pirotechnikus kollégák segítségével végzi.

Kiszállítást kizárólag Budapesten és Budapest 30km-es körzetében vállalunk! Azonban személyes átvételre a Budafoki út 183. szám alatt lévő irodánkban biztosítunk lehetőséget. Tekintettel arra, hogy az átvételi pont nem raktár és nem pirotechnikai üzlet, nyitvatartási idővel és raktárkészlettel nem rendelkezik, így személyes átvétel kizárólag előzőleg egyeztetett időpontban lehetséges. Ennek semmilyen költsége nincs.

Szállítási díjak:

 • 10.000Ft alatti megrendelés kizárólag személyesen vehető át!
 • Budapesten 10.000 Ft rendelési összeg felett: 2490 Ft
 • Budapest 30km es körzetében: 4990 Ft

 

Szállítás időtartama: A rendelés visszaigazolását követően maximum 8 munkanap, de természetesen igyekszünk a várakozási időt a lehetőségekhez képest a minimálisra csökkenteni. Azon rendelések esetében, amelyeket december 27-ét követően érvényesítenek, nem garantáljuk a december 31-ig történő kiszállítást. Ebben az esetben kérjük érdeklődjön a szállítás időpontjáról.

Személyes átvétel esetén a rendelés véglegesítését követően, átvehető a megrendelt termék.

 

Átvétel menete: A felhasználó a termék átvétele előtt köteles megvizsgálni az általa rendelt és kiszállított termék állapotát, sérülésmentességét, magyar nyelvű használati útmutatóval történő ellátottságát és hiánytalanságát. Ezt követően átvételi elismervényt kérünk aláírni, melyben a megrendelő felhasználó a fenti kritériumok teljesülését elismeri, valamint igazolja és aláírásával elismeri, hogy a 173/2011-es kormányrendelet rá vonatkozó előírásait megismerte és magára nézve kötelező érvényűnek elfogadja, a kormányrendeletben meghatározott életkorral rendelkezik.

 

Segédlet a pirotechnikai kategóriák felhasználási szabályairól:

 1. pirorechnikai osztály: 14 életévüket betöltött személyek használhatják fel magánterületetn egész évben 1 kg. hatóanyag tartalomig.

 2. pirotechnikai osztály: 16. életévüket betöltött személyek használhatják fel magánterületen egész évben 1 kg. hatóanyag tartalomig.

 3. pirotechnikai osztály: 18. életévüket betöltött személyek használtaják fel kizárólag december31-én 18-órától január 1-jén 6 óráig. Kizárólag december28-31 között vásárolható és birtokolható.

 4. pirotechnikai kategória: pirotechnikai szolgáltató cégektől, szolgáltatásban megrendelhető, engedélyköteles professzionális tűzijátékok, mely szolgáltatások egész évben rendelhetők.

Fizetési feltételek:

 • bankkártyás fizetési lehetőség a kiszállító pirotechnikus kollégánknál előzetes egyeztetést követően.

 • előre utalással az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11722003-22477422 számú pénzforgalmi számlánkra (számla tulajdonosa : Pyro-Spark Kft.)

 • termék átvételekor készpénzben illetve bankkártyával

Elérhetőségeink
 • www.verespirotechnika.hu
 • Copyright © 2018
 • All Rights Reserved.